Bevestigingsmethode


Bij Hair Secrets werken wij alleen met bevestigingsmethoden welke uw eigen haar niet beschadigen!

Wij werken Niet met wax extensions of vlechten!

Om de banen haar te kunnen bevestigen trekken wij een verticale scheiding in het haar net onder uw kruin zodat de banen onzichtbaar blijven.

Op deze scheiding maken wij een hele dunne hechting, zonder hierbij gebruik te maken van schadelijke producten zoals haarlijm of apparatuur welke uw eigen haar zouden beschadigen.

Vervolgens kunnen wij op deze hechting de banen haar met naald en draad bevestigen.

Doordat de banen haar over deze hechting heen vallen, is de hechting onzichtbaar en vallen de banen haar mooi door uw eigen haar.

Met deze methode blijft het haar tussen de 8 - 12 weken goed zitten. Gedurende deze weken zal het geheel heel langzaam door uw haar naar beneden glijden. Dit komt door het wassen van het haar en uw eigen haargroei. Na deze periode dient het haar weer vastgezet te worden.

Op de bevestiging geven wij 6 weken garantie. Mocht de hechting binnen deze 6 weken loslaten, zetten wij het gratis weer voor u vast.

Deze methode hanteren wij bij het plaatsen van zowel echt haar als bij het fiber hair.

Naast de bevestiging methode met een hechting, werken wij ook met het bevestigen van banen haar met silicone micro ringen en met de methode van de Hair Talk extensions.


Indien u besluit uw banen haar te willen laten verwijderen, adviseren wij dit bij Hair Secrets te laten doen, daar wij hiervoor met de juiste apparatuur werken welke u eigen haar niet zal beschadigen door de banen te verwijderen.
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram