Haarwerken / Haar Stukken


Haar problemen en haaruitval kunnen ontstaan door het gebruik van medicijnen, ziektes, stress, alopecia, chemo behandelingen en hormonale kwesties zoals bij bevallingen, de overgang etc.

Gelukkig zijn er tegenwoordig oplossingen met haarwerken,  haar stukken en aanvullingen voor het haar waarbij u niet direct aan een pruik hoeft te denken.

Indien u last heeft van haar problemen, dunner wordend haar of haarverlies, bied Hair Secrets verschillende systemen waarmee wij u kunnen helpen aan uw haar aanvulling.

De haarwerken, haar stukjes en aanvullingen waar wij mee werken zijn vervaardigd van echt haar.

Hiermee kunt u gewoon sporten, zwemmen, naar de sauna etc., zonder enig verschil te zien met uw eigen haar.

Met ons Secret Lace systeem kunt u weer genieten van normaal vol haar. Dit systeem blijft 5 - 6 weken goed vast zitten waarna het weer vastgezet dient te worden.

Het geheel voelt heel natuurlijk aan zoals uw eigen haar en eigen hoofdhuid.

Voor meer informatie over de haar stukken kunt u contact met ons opnemen. Het is altijd mogelijk een geheel vrijblijvende informatie afspraak te maken voor een gratis consult.

Tijdens het consult krijgt u alle informatie over het systeem inclusief voorbeelden en een prijs indictie voor de behandeling.

Wij behandelen onze klanten zeer discreet, persoonlijk en alleen. Tijdens het consult of de behandeling zijn er geen andere klanten of personen aanwezig.

Privacy & service staan bij ons hoog in het vaandel.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram